Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας και τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της.
Μπορείτε να ρυθμίσετε τις επιλογές σας για τα cookies χρησιμοποιώντας τις καρτέλες στο αριστερό μέρος.
Αρνίσια ποντίκια ζαχαρωμένα με ελαιόλαδο, μέλι και θυμάρι... σε μια κατσαρόλα στο φούρνο!
Ή πώς να μην περάσετε το πρωινό σας στην κουζίνα!
Για 2 άτομα:
- 2 ποντίκια αρνιού (τα αγόρασα στο Picard κατεψυγμένα, ήταν πιο βολικό για μένα, απλά τα έβαλα στο ψυγείο την προηγούμενη μέρα για να τα ξεπαγώσω)
- 4 κουταλιές της σούπας αρωματικό
ελαιόλαδο- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- 2 κουταλιές της σούπας σκελίδες θυμάρι
- σκόρδο με το δέρμα τους από ένα όμορφο κεφάλι σκόρδο,
- Αλάτι, πιπέρι
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 °C. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και το μέλι για να πάρουμε ένα αρκετά ομοιογενές "σιρόπι".
Βάζουμε τα ποντίκια αρνιού στην κατσαρόλα, με τις σκελίδες σκόρδου με το δέρμα τους, ρίχνουμε το μείγμα λαδιού/μελιού, αλάτι, πιπέρι και προσθέτουμε τα φύλλα θυμαριού. Κλείνουμε την κατσαρόλα και ψήνουμε για 2h30! Μετά το 1h30, παρακολουθήστε κάθε 1/4 της ώρας και προσθέστε λίγο νερό εάν είναι απαραίτητο.
Στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε: Ελληνικά κρέατα σε ασύγκριτη ποιότητα,αλλαντικά και ποικιλία παρασκευασμάτων καθώς και παραδοσιακά Ζυμαρικά.
Επιλογές εξυπηρέτησης:
Αγορές εντός καταστήματος ,
Παραλαβή στο κατάστημα,
Διανομή.
Αρνίσια ποντίκια ζαχαρωμένα με ελαιόλαδο, μέλι και θυμάρι... σε μια κατσαρόλα στο φούρνο!
Ή πώς να μην περάσετε το πρωινό σας στην κουζίνα!
Για 2 άτομα:
- 2 ποντίκια αρνιού (τα αγόρασα στο Picard κατεψυγμένα, ήταν πιο βολικό για μένα, απλά τα έβαλα στο ψυγείο την προηγούμενη μέρα για να τα ξεπαγώσω)
- 4 κουταλιές της σούπας αρωματικό
ελαιόλαδο- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- 2 κουταλιές της σούπας σκελίδες θυμάρι
- σκόρδο με το δέρμα τους από ένα όμορφο κεφάλι σκόρδο,
- Αλάτι, πιπέρι
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 °C. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και το μέλι για να πάρουμε ένα αρκετά ομοιογενές "σιρόπι".
Βάζουμε τα ποντίκια αρνιού στην κατσαρόλα, με τις σκελίδες σκόρδου με το δέρμα τους, ρίχνουμε το μείγμα λαδιού/μελιού, αλάτι, πιπέρι και προσθέτουμε τα φύλλα θυμαριού. Κλείνουμε την κατσαρόλα και ψήνουμε για 2h30! Μετά το 1h30, παρακολουθήστε κάθε 1/4 της ώρας και προσθέστε λίγο νερό εάν είναι απαραίτητο.
Αφήστε μια απάντηση