Sign In

  • Αρνίσια ποντίκια ζαχαρωμένα με ελαιόλαδο, μέλι και θυμάρι... σε μια κατσαρόλα στο φούρνο!

     Ή πώς να μην περάσετε το πρωινό σας στην κουζίνα!


    Για 2 άτομα:
    - 2 ποντίκια αρνιού (τα αγόρασα στο Picard κατεψυγμένα, ήταν πιο βολικό για μένα, απλά τα έβαλα στο ψυγείο την προηγούμενη μέρα για να τα ξεπαγώσω)
    - 4 κουταλιές της σούπας αρωματικό
    ελαιόλαδο- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
    - 2 κουταλιές της σούπας σκελίδες θυμάρι
    - σκόρδο με το δέρμα τους από ένα όμορφο κεφάλι σκόρδο,

    - Αλάτι, πιπέρι

     

    Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 °C. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και το μέλι για να πάρουμε ένα αρκετά ομοιογενές "σιρόπι".
    Βάζουμε τα ποντίκια αρνιού στην κατσαρόλα, με τις σκελίδες σκόρδου με το δέρμα τους, ρίχνουμε το μείγμα λαδιού/μελιού, αλάτι, πιπέρι και προσθέτουμε τα φύλλα θυμαριού. Κλείνουμε την κατσαρόλα και ψήνουμε για 2h30! Μετά το 1h30, παρακολουθήστε κάθε 1/4 της ώρας και προσθέστε λίγο νερό εάν είναι απαραίτητο.

    Περιγραφή
  • Download CIMG1649.jpg

Στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε: Ελληνικά κρέατα σε ασύγκριτη ποιότητα,αλλαντικά και ποικιλία παρασκευασμάτων καθώς και παραδοσιακά Ζυμαρικά.

Επιλογές εξυπηρέτησης: 

Αγορές εντός καταστήματος ,

Παραλαβή στο κατάστημα,

Διανομή.

Συνταγή

Αρνίσια ποντίκια ζαχαρωμένα με ελαιόλαδο, μέλι και θυμάρι... σε μια κατσαρόλα στο φούρνο!

 Ή πώς να μην περάσετε το πρωινό σας στην κουζίνα!


Για 2 άτομα:
- 2 ποντίκια αρνιού (τα αγόρασα στο Picard κατεψυγμένα, ήταν πιο βολικό για μένα, απλά τα έβαλα στο ψυγείο την προηγούμενη μέρα για να τα ξεπαγώσω)
- 4 κουταλιές της σούπας αρωματικό
ελαιόλαδο- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- 2 κουταλιές της σούπας σκελίδες θυμάρι
- σκόρδο με το δέρμα τους από ένα όμορφο κεφάλι σκόρδο,

- Αλάτι, πιπέρι

 

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 °C. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και το μέλι για να πάρουμε ένα αρκετά ομοιογενές "σιρόπι".
Βάζουμε τα ποντίκια αρνιού στην κατσαρόλα, με τις σκελίδες σκόρδου με το δέρμα τους, ρίχνουμε το μείγμα λαδιού/μελιού, αλάτι, πιπέρι και προσθέτουμε τα φύλλα θυμαριού. Κλείνουμε την κατσαρόλα και ψήνουμε για 2h30! Μετά το 1h30, παρακολουθήστε κάθε 1/4 της ώρας και προσθέστε λίγο νερό εάν είναι απαραίτητο.

Διεύθυνση

Προσθήκη Αξιολόγησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εξυπηρέτηση
Ποιότητα
Τιμή

Verified Listing

Στείλτε μήνυμα

    Επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας