Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας και τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της.
Μπορείτε να ρυθμίσετε τις επιλογές σας για τα cookies χρησιμοποιώντας τις καρτέλες στο αριστερό μέρος.
Συνταγή Καγιανάς
Στραπατσάδα, καγιανάς, τουρλού, υπάρχουν πολλά ονόματα για αυτό το φαγητό, που ουσιαστικά η συνταγή αποτελείται από αυγά και ντομάτες και επιδέχεται διάφορες παραλλαγές ανάλογα με τα γούστα.
Ζουμερός, νόστιμος και χορταστικός, ο καγιανάς είναι ένα φαγητό για όλες τις ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ!
3-4 ώριμες ντομάτες
5 αυγά
1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες για τη συνταγή:
Τρίβουμε τις ντομάτες, εφόσον τις ξεφλουδίσουμε, στη χοντρή πλευρά του τρίφτη. Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά, ρίχνουμε μέσα το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ελαφρώς ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα και το αλάτι. Το αφήνουμε να βράσει για περίπου 5-10 λεπτά, ανάλογα με το ζουμί που έχουν οι ντομάτες.
Χτυπάμε τα αυγά ελαφρώς και τα ρίχνουμε στο τηγάνι, φροντίζοντας το μείγμα του αυγού να πάει παντού, ανακατεύοντας με κυκλικές κινήσεις απαλά. Δε θέλουμε ο καγιανάς να γίνει μικρά κομματάκια, αντίθετα θέλουμε μεγαλύτερα, αφράτα κομμάτια.
Ψήνουμε περίπου 5 λεπτά (μέχρι να ασπρίσει το ασπράδι) προσέχοντας να μην έχει πολλά ζουμιά όταν το κατεβάσουμε από τη φωτιά.
Όταν το 1990 ιδρύσαμε την εταιρεία «ΚΡΟΚΟΣ – ΑΦΟΙ ΜΟΣΧΟΝΑ Ο.Ε», είχαμε σαν βασικό μας στόχο και σκοπό, να προσφέρουμε στον Έλληνα καταναλωτή την ύψιστη ποιότητα σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο αλλά πλούσιο διατροφικά προϊόν, το αυγό.
Για να καταφέρουμε το σκοπό μας και να είμαστε πάντα μέσα στους στόχους μας όλα αυτά τα χρόνια, αφενός συνεργαστήκαμε με τις μεγαλύτερες Ελληνικές πτηνοτροφικές μονάδες και αφετέρου αναπτύξαμε και οργανώσαμε ένα πλήρες δίκτυο αποθήκευσης και διανομής, το οποίο παρακολουθείται και πιστοποιείται για την ποιότητά του κατά HACCP & ISO.
Η Ελληνική αγορά μας αποζημίωσε για την συνέπειά μας στην ποιότητα και το αποτέλεσμα αυτών των άοκνων προσπαθειών όλων αυτών των ετών είναι, τα Ελληνικά αυγά με την επωνυμία ΚΡΟΚΟΣ, να διακινούνται καθημερινά με τα ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία μας, από τις αποθήκες μας σε πάνω από 1.000 σημεία κατανάλωσης εντός Αττικής, καλύπτοντας ανάγκες από ένα απλό γεύμα, μέχρι απαιτήσεις ευρείας κατανάλωσης όπως ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, αλυσίδες τροφίμων κλπ.
Παράλληλα, γίνεται η είσοδός μας στο παστεριωμένο αυγό, καθώς το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί το απαραίτητο συστατικό στην ποιοτική παραγωγή παρασκευασμάτων τα οποία περιέχουν αυγό και η παρουσία του σε συνδυασμό με τη σωστή του χρήση, αποτελεί ένα επιπλέον παράγοντα εξασφάλισης ποιότητας για αυτά τα προϊόντα.
Ειδικότερα και όσον αφορά το παστεριωμένο αυγό, υπάρχει ειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο με την καθοδήγηση και την εποπτεία ομάδας τεχνολόγων τροφίμων, να σταθεί δίπλα στους επαγγελματίες οι οποίοι επιθυμούν να ξεκινήσουν την παραγωγή των προϊόντων τους χρησιμοποιώντας παστεριωμένο αυγό και να τους βοηθήσει ουσιαστικά ώστε να παράγουν ένα προϊόν, υψηλών υγειονομικών προδιαγραφών και αδιαπραγμάτευτων γευστικών απαιτήσεων.
Η Krokos-eggs αποτελείται από ευαίσθητους ανθρώπους και απευθύνεται σε ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες και ουσία.Γι’αυτό έχει τα πιο φρέσκα αυγά στην πόλη και κυρίως την ουσία στο αυγό.
ΔΙΑΝΟΜΗ
Δύο φορές την εβδομάδα και ανάλογα την περιοχή του καταστήματος.
Δευτέρα – Πέμπτη
Τρίτη – Παρασκευή
Τετάρτη – Σάββατο
Με τηλεφωνική παραγγελία από την εταιρεία από την προηγούμενη της διανομής
Με παράδοση επί του αυτοκινήτου.
Με τηλεφωνική παραγγελία απ’ τον πελάτη, είτε από την προηγούμενη ημέρα, είτε αυθημερόν μέχρι τις 09:00 το πρωί.
Η μεταφορά των αυγών γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία, σε καθορισμένες ημέρες της εβδομάδας, πράγμα που γίνεται γνωστό στον πελάτη από την πρώτη μας επίσκεψη στο κατάστημά του.
Κεντρικό Κατάστημα
ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΟΣ 26, ΓΛΥΦΑΔΑ
2109649855- 2109649844
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Ν.1
ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 20 ΑΘΗΝΑ
210-3248946
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Ν.2
ΠΛΑΤΩΝΟΣ 6 ΚΑΛΛΙΘΕΑ
210-9585200
Συνταγή Καγιανάς
Στραπατσάδα, καγιανάς, τουρλού, υπάρχουν πολλά ονόματα για αυτό το φαγητό, που ουσιαστικά η συνταγή αποτελείται από αυγά και ντομάτες και επιδέχεται διάφορες παραλλαγές ανάλογα με τα γούστα.
Ζουμερός, νόστιμος και χορταστικός, ο καγιανάς είναι ένα φαγητό για όλες τις ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ!
3-4 ώριμες ντομάτες
5 αυγά
1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες για τη συνταγή:
Τρίβουμε τις ντομάτες, εφόσον τις ξεφλουδίσουμε, στη χοντρή πλευρά του τρίφτη. Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά, ρίχνουμε μέσα το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ελαφρώς ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα και το αλάτι. Το αφήνουμε να βράσει για περίπου 5-10 λεπτά, ανάλογα με το ζουμί που έχουν οι ντομάτες.
Χτυπάμε τα αυγά ελαφρώς και τα ρίχνουμε στο τηγάνι, φροντίζοντας το μείγμα του αυγού να πάει παντού, ανακατεύοντας με κυκλικές κινήσεις απαλά. Δε θέλουμε ο καγιανάς να γίνει μικρά κομματάκια, αντίθετα θέλουμε μεγαλύτερα, αφράτα κομμάτια.
Ψήνουμε περίπου 5 λεπτά (μέχρι να ασπρίσει το ασπράδι) προσέχοντας να μην έχει πολλά ζουμιά όταν το κατεβάσουμε από τη φωτιά.
Αφήστε μια απάντηση