Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας και τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της.
Μπορείτε να ρυθμίσετε τις επιλογές σας για τα cookies χρησιμοποιώντας τις καρτέλες στο αριστερό μέρος.
ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΤΟ ΑΒΓΟ
Μια μοναδική θρεπτική συνταγή με μεσογειακά αρώματα σερβίρεται με τηγανιτό αβγό μάτι και σκορδόψωμο!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
40g βιολογικές νιφάδες βρώμης
2 κουτ. σούπας γάλα
200g μανιτάρια Portobello κομμένα σε κύβους
1 κουτ. σούπας αποξηραμένο δεντρολίβανο
αλάτι και πιπέρι
λίγο λάδι τρούφας
1 αβγό
φρυγανισμένο σκορδόψωμο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαγειρέψτε τις νιφάδες βρώμης με νερό για μερικά λεπτά μέχρι να γίνει μαλακό και κρεμώδες το μείγμα. Στο τέλος προσθέστε το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι.
Ζεστένετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, προσθέτετε τα μανιτάρια λίγο αλάτι και το δεντρολίβανο και σωτάρετε για μερικά λεπτά.
Μόλις τα μανιτάρια μαλακώσουν τα προσθέτετε στο μείγμα με τις νιφάδες. Ελέγξτε αν χρειάζεται περισσότερο αλάτι και πιπέρι.
Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέστε από πάνω το τηγανιτό αβγό μάτι. Γαρνίρετε με μερικές σταγόνες λάδι τρούφας και λίγο μπούκοβο και απολαύστε με φρυγανισμένο ψωμί μου έχετε προσθέσει σκόρδο και βούτυρο…
Ιδανικό ελαφρύ γεύμα για ένα κρύο βράδυ με καλή παρέα!
ΠεριγραφήΗλεκτρονικό κατάστημα πώλησης: Βούτυρα Καρπών, Βιολογικά προϊόντα, Μέλι, Ταχίνι, Υπερτροφές, Φυσικά καλλυντικά.
Ηλεκτρονικό κατάστημα: https://euzoiasgi.gr
τηλέφωνα επικοινωνίας:
+30 210 9714515,
+30 695 721 8520 ,
+30 6973030453
ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΤΟ ΑΒΓΟ
Μια μοναδική θρεπτική συνταγή με μεσογειακά αρώματα σερβίρεται με τηγανιτό αβγό μάτι και σκορδόψωμο!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
40g βιολογικές νιφάδες βρώμης
2 κουτ. σούπας γάλα
200g μανιτάρια Portobello κομμένα σε κύβους
1 κουτ. σούπας αποξηραμένο δεντρολίβανο
αλάτι και πιπέρι
λίγο λάδι τρούφας
1 αβγό
φρυγανισμένο σκορδόψωμο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαγειρέψτε τις νιφάδες βρώμης με νερό για μερικά λεπτά μέχρι να γίνει μαλακό και κρεμώδες το μείγμα. Στο τέλος προσθέστε το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι.
Ζεστένετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, προσθέτετε τα μανιτάρια λίγο αλάτι και το δεντρολίβανο και σωτάρετε για μερικά λεπτά.
Μόλις τα μανιτάρια μαλακώσουν τα προσθέτετε στο μείγμα με τις νιφάδες. Ελέγξτε αν χρειάζεται περισσότερο αλάτι και πιπέρι.
Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέστε από πάνω το τηγανιτό αβγό μάτι. Γαρνίρετε με μερικές σταγόνες λάδι τρούφας και λίγο μπούκοβο και απολαύστε με φρυγανισμένο ψωμί μου έχετε προσθέσει σκόρδο και βούτυρο…
Ιδανικό ελαφρύ γεύμα για ένα κρύο βράδυ με καλή παρέα!
Αφήστε μια απάντηση