Sign In

  • Τάρτα Σοκολάτας Χωρίς Ψήσιμο με  Τζίντζερ  μίσχου  (Vegan)

    Συστατικά

    Βάση:

    • 2 πακέτα μπισκότα Oreos/308g/28
    • 80 g (1/3 φλιτζανιού) vegan βούτυρο (ή λάδι καρύδας) λιωμένο

    Γέμιση:

    • 3 μπάλες στέλεχος τζίντζερ ψιλοκομμένο
    • 300 g (10,5 oz) μαύρη σοκολάτα χωρίς γαλακτοκομικά, 70% στερεά κακάο ψιλοκομμένα
    • 250 ml (1 φλιτζάνι) πλήρες λίπος γάλα καρύδας
    • 4 Tbsp σιρόπι από ένα βάζο τζίντζερ στέλεχος (ή χρησιμοποιήστε σιρόπι σφενδάμου)
    • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
    • φρέσκα μούρα και ψιλοκομμένο κρυσταλλωμένο ή στέλεχος τζίντζερ για διακόσμηση

    Οδηγίες

    • Βάζουμε τα Oreos στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια και τα αιφνιδιάμες μέχρι να τα ψιλοκόβουμε. Εναλλακτικά, τοποθετήστε τα σε μια σφραγισμένη σακούλα κατάψυξης τυλιγμένη σε μια πετσέτα τσαγιού και χτυπήστε τα με έναν πλάστη.
    • Βάζουμε τα ψίχουλα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο vegan. Το μείγμα πρέπει να μοιάζει με υγρή άμμο.
    • Τοποθετήστε το μείγμα Oreo σε ένα δοχείο τάρτας με χαλαρό πάτο 23-25cm/9-10in και πιέστε το σε όλη τη βάση και το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής προς τα πλάγια. Χρησιμοποιήστε τη βάση ενός ποτηριού για να το συσκευάσετε πολύ σταθερά. Βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα να σφίξει.
    • Βάζουμε την ψιλοκομμένη σοκολάτα σε ένα μπολ με θερμοσίφωνες. Ζεστάνετε το γάλα καρύδας, το σιρόπι τζίντζερ και το εκχύλισμα βανίλιας μέχρι να βράσουν και στη συνέχεια ρίξτε το πάνω από τη σοκολάτα. Αφήνουμε στην άκρη για δύο λεπτά και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να λιώσει και να γίνει λείο.
    • Διασκορπίστε το ψιλοκομμένο τζίντζερ μίσχων πάνω από τη βάση Oreo και στη συνέχεια ρίξτε πάνω από τη γκανάς. Βάλτε την τάρτα στο ψυγείο για περίπου 4 ώρες (ή όλη τη νύχτα) μέχρι να σφίξει.
    • Λίγο πριν το σερβίρισμα, διακοσμούμε την τάρτα με φρέσκα φρούτα και ψιλοκομμένο κρυσταλλωμένο ή κοτσάνι τζίντζερ. Διατηρείται στο ψυγείο.
    Περιγραφή
  • Download ταρτα.jpg

Το agrolicious.gr αποτελεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που αποσκοπεί στη στήριξη και προώθηση ελληνικών ποιοτικών προϊόντων και παράλληλα στην παρουσίαση τους στο ελληνικό και διεθνές κοινό, σε τιμές προσιτές και ανταγωνιστικές.

Στον ιστότοπό μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκιες καθημερινές γεύσεις, ικανές να σας χαρίσουν υγιεινές στιγμές απόλαυσης, μακριά από συντηρητικά και πρόσθετα. Η επιλογή των παραγωγών είναι προσεκτική και τα προϊόντα που σας παρουσιάζουμε εκφράζουν την αγνότητα της πλούσιας ελληνικής γης.

Στο agrolicious.gr οι όροι «γκουρμέ» και «παράδοση» ενώνονται και σας προσφέρουν αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες.

https://www.agrolicious.gr

Τηλεφωνικές Παραγγελίες  210 8100028 || 6947339537

 

Συνταγή

Τάρτα Σοκολάτας Χωρίς Ψήσιμο με  Τζίντζερ  μίσχου  (Vegan)

Συστατικά

Βάση:

  • 2 πακέτα μπισκότα Oreos/308g/28
  • 80 g (1/3 φλιτζανιού) vegan βούτυρο (ή λάδι καρύδας) λιωμένο

Γέμιση:

  • 3 μπάλες στέλεχος τζίντζερ ψιλοκομμένο
  • 300 g (10,5 oz) μαύρη σοκολάτα χωρίς γαλακτοκομικά, 70% στερεά κακάο ψιλοκομμένα
  • 250 ml (1 φλιτζάνι) πλήρες λίπος γάλα καρύδας
  • 4 Tbsp σιρόπι από ένα βάζο τζίντζερ στέλεχος (ή χρησιμοποιήστε σιρόπι σφενδάμου)
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • φρέσκα μούρα και ψιλοκομμένο κρυσταλλωμένο ή στέλεχος τζίντζερ για διακόσμηση

Οδηγίες

  • Βάζουμε τα Oreos στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια και τα αιφνιδιάμες μέχρι να τα ψιλοκόβουμε. Εναλλακτικά, τοποθετήστε τα σε μια σφραγισμένη σακούλα κατάψυξης τυλιγμένη σε μια πετσέτα τσαγιού και χτυπήστε τα με έναν πλάστη.
  • Βάζουμε τα ψίχουλα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο vegan. Το μείγμα πρέπει να μοιάζει με υγρή άμμο.
  • Τοποθετήστε το μείγμα Oreo σε ένα δοχείο τάρτας με χαλαρό πάτο 23-25cm/9-10in και πιέστε το σε όλη τη βάση και το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής προς τα πλάγια. Χρησιμοποιήστε τη βάση ενός ποτηριού για να το συσκευάσετε πολύ σταθερά. Βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα να σφίξει.
  • Βάζουμε την ψιλοκομμένη σοκολάτα σε ένα μπολ με θερμοσίφωνες. Ζεστάνετε το γάλα καρύδας, το σιρόπι τζίντζερ και το εκχύλισμα βανίλιας μέχρι να βράσουν και στη συνέχεια ρίξτε το πάνω από τη σοκολάτα. Αφήνουμε στην άκρη για δύο λεπτά και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να λιώσει και να γίνει λείο.
  • Διασκορπίστε το ψιλοκομμένο τζίντζερ μίσχων πάνω από τη βάση Oreo και στη συνέχεια ρίξτε πάνω από τη γκανάς. Βάλτε την τάρτα στο ψυγείο για περίπου 4 ώρες (ή όλη τη νύχτα) μέχρι να σφίξει.
  • Λίγο πριν το σερβίρισμα, διακοσμούμε την τάρτα με φρέσκα φρούτα και ψιλοκομμένο κρυσταλλωμένο ή κοτσάνι τζίντζερ. Διατηρείται στο ψυγείο.

Διεύθυνση

Προσθήκη Αξιολόγησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εξυπηρέτηση
Ποιότητα
Τιμή

Verified Listing

Στείλτε μήνυμα

    Επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας