Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας και τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της.
Μπορείτε να ρυθμίσετε τις επιλογές σας για τα cookies χρησιμοποιώντας τις καρτέλες στο αριστερό μέρος.
Mille Feuille
Η ιστορία του γνωστού γαλλικού γλυκού αρχίζει κάπου στο 1651, όταν ο Γάλλος Φρανσουά Πιέρ ντε λα Βαρέν, δίνει πρώτος τη συνταγή του, στον «Γάλλο Μάγειρά» του. Αργότερα το εξέλιξε ο Μαρί Αντουάν Καρέμ, αλλά διάσημο το έκανε ο ζαχαροπλάστης Αντόλφ Σενιό, το 1867.
Το γλυκό που σημαίνει «χίλια φύλλα», πήρε το όνομά του από τον τρόπο που ανοίγεται η κλασική γαλλική σφολιάτα, διπλώνοντας πολλές φορές τα κομμάτια της ζύμης, για να ανοίξει ξανά και ξανά με τον πλάστη (και φυσικά μπόλικο βούτυρο ανάμεσα), ώσπου να φτιάξει το πιο λεπτό, το πιο αέρινο φύλλο. Στην κλασική του εκδοχή, διαθέτει τρεις στρώσεις σφολιάτα και δύο κρέμας πατισερί.
Στο ζαχαροπλαστείο μας το Mille Feuille αποτελεί αναμφίβολα μια top επιλογή!
Η άρτια τεχνική, τα ξεχωριστά και ιδανικά υλικά σε συνδιασμό με την παρασκευή του γλυκού μπροστά στα μάτια του πελάτη το καθιστούν το πιο ωραίο Mille Feuille του Πειραιά.
Τα τραγανά φύλλα γεμίζουν με πλούσια μυρωδάτη κρέμα ευφάνταστες παραλλαγές του κλασικού Mille Feuille!
Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε τα γλυκά μας και να μας γνωρίσετε.
ΠεριγραφήΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
«ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΚΤΟ». Η πιο γλυκιά ιστορία!
Ένας ορμητικός χείμαρρος βελούδινης σοκολάτας γάλακτος.
Ρευστή λευκή σοκολάτα και σάλτσα καραμέλας αγκαλιάζουν τραγανά κομμάτια από μπισκότο.
Μπανάνες, κεράσια, φράουλες, ζουμερά φρούτα φωλιάζουν στα πιο γλυκά σημεία.
Υπέροχη, φρεσκοχτυπημένη, αφράτη σαντιγί απλώνεται, σχεδόν ερωτικά.
Στρώματα από ολόφρεσκο παντεσπάνι ξεκουράζουν τις πιο μυρωδάτες κρέμες.
Τούρτες-έργα τέχνης προκαλούν θαυμασμό.
Το μιλφέιγ, με τα «χίλια φύλλα» τραντάζεται, με την κρέμα να τα καλύπτει στο πέρασμά της.
Γαλακτομπούρεκο το ακαταμάχητο, υψώνεται, με θάρρος, πάνω από το ταψί, με τα ζεστά ευωδιαστά αρώματα από το σιμιγδάλι να συγκινούν.
Πικρή σοκολάτα, καραμελωμένοι ξηροί καρποί, εκχύλισμα βανίλιας…αφήνουν αρώματα που ξυπνούν τις -πιο καλά κρυμμένες- αισθήσεις.
Καλωσήρθατε στο ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΚΤΟ, στον πιο γλυκό προορισμό της πόλης!
Παράγγειλε online μέσω e-food & Wolt
Mille Feuille
Η ιστορία του γνωστού γαλλικού γλυκού αρχίζει κάπου στο 1651, όταν ο Γάλλος Φρανσουά Πιέρ ντε λα Βαρέν, δίνει πρώτος τη συνταγή του, στον «Γάλλο Μάγειρά» του. Αργότερα το εξέλιξε ο Μαρί Αντουάν Καρέμ, αλλά διάσημο το έκανε ο ζαχαροπλάστης Αντόλφ Σενιό, το 1867.
Το γλυκό που σημαίνει «χίλια φύλλα», πήρε το όνομά του από τον τρόπο που ανοίγεται η κλασική γαλλική σφολιάτα, διπλώνοντας πολλές φορές τα κομμάτια της ζύμης, για να ανοίξει ξανά και ξανά με τον πλάστη (και φυσικά μπόλικο βούτυρο ανάμεσα), ώσπου να φτιάξει το πιο λεπτό, το πιο αέρινο φύλλο. Στην κλασική του εκδοχή, διαθέτει τρεις στρώσεις σφολιάτα και δύο κρέμας πατισερί.
Στο ζαχαροπλαστείο μας το Mille Feuille αποτελεί αναμφίβολα μια top επιλογή!
Η άρτια τεχνική, τα ξεχωριστά και ιδανικά υλικά σε συνδιασμό με την παρασκευή του γλυκού μπροστά στα μάτια του πελάτη το καθιστούν το πιο ωραίο Mille Feuille του Πειραιά.
Τα τραγανά φύλλα γεμίζουν με πλούσια μυρωδάτη κρέμα ευφάνταστες παραλλαγές του κλασικού Mille Feuille!
Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε τα γλυκά μας και να μας γνωρίσετε.
Αφήστε μια απάντηση