Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας και τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της.
Μπορείτε να ρυθμίσετε τις επιλογές σας για τα cookies χρησιμοποιώντας τις καρτέλες στο αριστερό μέρος.
Μπριζόλες μοσχαρίσιες με σάλτσα τυριού, μουστάρδας, μανιταριών
Μια εύκολη συνταγή για υπέροχες μοσχαρίσιες μπριζόλες με σάλτσα τυριού, μουστάρδας, μανιταριών. Συνοδέψτε με πουρέ, ή τηγανιτές πατάτες ή άγριο ρύζι και απολαύστε ένα υπέροχο πιάτο.
Υλικά συνταγής
4 μοσχαρίσιες μπριζόλες
6 κ.σ. τυρί κρέμα τύπου Philadelphia ή Μασκαρπόνε
3/4 φλ. τσαγιού φρέσκο γάλα
1 κύβο κότας
1 κ.σ. μουστάρδα
250 γρ. φρέσκα μανιτάρια σε φέτες
1 μικρό κρεμμύδι ξηρό ψιλοκομμένο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι το άσπρο και το μισό πράσινο μέρος ψιλοκομμένο
1 πρέζα θυμάρι
2 κ.σ. βούτυρο
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Αλατοπιπερώνετε τις μπριζόλες και τις ψήνετε στο φούρνο ή σε γκριλιέρα, σε μέτρια θερμοκρασία για 15 λ περίπου από κάθε πλευρά ή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας [λιγότερο ή περισσότερο ψημένες].
Εν τω μεταξύ, ζεσταίνετε το βούτυρο σε μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια θερμοκρασία και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια, τα ψιλοκομμένα ξερά κρεμμύδια και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Διαλύετε το ζωμό κότας σε 1/2 φλ. ζεστό νερό, τον προσθέτετε στο τηγάνι, χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και σιγοβράζετε για 3 λ περίπου. Προσθέτετε το γάλα, τη μουστάρδα, το θυμάρι αλατοπιπερώνετε και μόλις πάρει βράση προσθέτετε το τυρί κρέμα, ανακατεύετε για 2 λ ακόμα μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Μόλις πήξει η σάλτσα, σερβίρετε τις μπριζόλες και τις περιχύνετε με τη σάλτσα. Συνοδεύετε με πουρέ, ή πατάτες τηγανιτές ή με άγριο ρύζι.
ΠεριγραφήΕδώ και χρόνια με απόλυτη επιτυχία μέχρι σήμερα σφραγίζουμε τη γνησιότητα στη σχέση μας με τον πελάτη. Ντόπια κρέατα άριστης ποιότητας ήταν και παραμένει η εγγύηση που παρέχουμε στον καταναλωτή σεβόμενοι την καλή διατροφή του και ανταποκρινόμενοι στις υψηλές απαιτήσεις του. Στo κρεοπωλείo μας σκοπός μας είναι οι πελάτες μας να βρίσκουν πάντα στο κατάστημά μας ολόφρεσκο άριστης ποιότητας κρέας.
Με σεβασμό στον καταναλωτή, δίνουμε έμφαση στην ποιότητα και σας παρέχουμε επιλεγμένα κρέατα ελληνικής προέλευσης καθώς και παρασκευάσματα που δημιουργούμε με αγνά υλικά.
Η αγάπη μας για το αντικείμενο είναι δεδομένη, μια και θα παρατηρήσετε την ποικιλία των εδεσμάτων που παράγουμε, αλλά και τις προσωπικές μας συνταγές που είναι ήδη δοκιμασμένες από εμάς.
Σκοπός μας είναι ο σεβασμός προς το προϊόν μας και τον πελάτη ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να αγοράζετε τα προϊόντα μας.
Με σεβασμό στον καταναλωτή, δίνουμε έμφαση στην ποιότητα και σας παρέχουμε επιλεγμένα κρέατα ελληνικής προέλευσης καθώς και παρασκευάσματα που δημιουργούμε με αγνά υλικά………
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Αφοι Αλαφούζου.
Μπριζόλες μοσχαρίσιες με σάλτσα τυριού, μουστάρδας, μανιταριών
Μια εύκολη συνταγή για υπέροχες μοσχαρίσιες μπριζόλες με σάλτσα τυριού, μουστάρδας, μανιταριών. Συνοδέψτε με πουρέ, ή τηγανιτές πατάτες ή άγριο ρύζι και απολαύστε ένα υπέροχο πιάτο.
Υλικά συνταγής
4 μοσχαρίσιες μπριζόλες
6 κ.σ. τυρί κρέμα τύπου Philadelphia ή Μασκαρπόνε
3/4 φλ. τσαγιού φρέσκο γάλα
1 κύβο κότας
1 κ.σ. μουστάρδα
250 γρ. φρέσκα μανιτάρια σε φέτες
1 μικρό κρεμμύδι ξηρό ψιλοκομμένο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι το άσπρο και το μισό πράσινο μέρος ψιλοκομμένο
1 πρέζα θυμάρι
2 κ.σ. βούτυρο
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Αλατοπιπερώνετε τις μπριζόλες και τις ψήνετε στο φούρνο ή σε γκριλιέρα, σε μέτρια θερμοκρασία για 15 λ περίπου από κάθε πλευρά ή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας [λιγότερο ή περισσότερο ψημένες].
Εν τω μεταξύ, ζεσταίνετε το βούτυρο σε μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια θερμοκρασία και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια, τα ψιλοκομμένα ξερά κρεμμύδια και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Διαλύετε το ζωμό κότας σε 1/2 φλ. ζεστό νερό, τον προσθέτετε στο τηγάνι, χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και σιγοβράζετε για 3 λ περίπου. Προσθέτετε το γάλα, τη μουστάρδα, το θυμάρι αλατοπιπερώνετε και μόλις πάρει βράση προσθέτετε το τυρί κρέμα, ανακατεύετε για 2 λ ακόμα μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Μόλις πήξει η σάλτσα, σερβίρετε τις μπριζόλες και τις περιχύνετε με τη σάλτσα. Συνοδεύετε με πουρέ, ή πατάτες τηγανιτές ή με άγριο ρύζι.
Αφήστε μια απάντηση